Loading...
Overview 2017-09-14T09:09:29+00:00

PRESENTATION

Complexul residential este situat în Tudor Vladimirescu-Grădinari şi la momentul actual cuprinde 2 clădiri de apartamente cu regim de înălţime P+12+etaj tehnic, însumând 196 de apartamente noi, spaţioase, decomandate sau semidecomandate, care împlinesc visurile chiar şi celui mai exigent client.

Complexul River’s Towers înseamnă arhitectură modernă şi confort asigurat de un nivel ridicat de calitate a construcţiilor, remarcându-se astfel printr-un proiect de avangardă cu o construcţie impunătoare ce domină întreagă zona. Limitele acestuia sunt greu de atins pentru că tindem spre performanţă şi perfecţiune.

În viziunea clientului, locuinţa ideală trebuie să fie amplasată aproape de tot ce înseamnă instituţii, centre comerciale, spitale etc. Complexul River’s Towers se situează într-un cartier cu o comunitate unită, cu şcoli şi grădiniţe în apropiere (600-700m), supermarket-uri (500m), staţie RATP (500m), lipsindu-te de zgomotul marilor bulevarde, a traficului intens şi de agitaţia urbană.

Apartamentele din cadrul River’s Towers se remarcă prin generozitatea spațiilor si prin excelenta compartimentare, toate apartamentele din cadrul acestui proiect fiind total decomandate, cu bucătării închise.

  • Locuri de parcare asigurate
  • Costuri mici la întreţinere
  • Apartament spaţios
  • Preţ competitiv
  • Utilităţi şi infrastructură

PHOTO GALLERY

Alege calitatea, alege compartimentarea, alege spațiul, alege RIVER’S TOWERS !